Příprava štědrovečerní tabule
Naučíme vás nejen základní gastronomická pravidla pro zakládání inventáře, ale také jak jednoduše a vkusně nachystat sváteční tabuli pro nejkrásnější večer roku.
Příprava vánočního stolu je každoročním rituálem snad ve všech domácnostech. Základem štědrovečerní večeře není jen kapr a rybí polévka, ale také slavnostně prostřený stůl. Ten dokáže vyzdvihnout výjimečnost okamžiku a navodit správnou sváteční atmosféru. Přestože tradiční barvou Vánoc je červená a zlatá, nebojte se popustit uzdu fantazii a začít ladit i do zcela jiných barevných tónů.
Kurz je určen pro širokou veřejnost i naprosté laiky v oboru gastronomie.
Kurzy se konají v našem interiérovém studiu u Karlova náměstí na adrese:
Animadecor
Na Morání 245/11
Praha 2
Přihlásit se můžete ZDE